НАТО: Є підстави очікувати погіршення ситуації на Сході України

Опубліковано:
3 Лютого, 2015

В штаб-квартирі Північно-атлантичного альянсу кажуть, що очікують помітного погіршення ситуації в зоні АТО, а також наголошують, що російські військові беруть участь у збройному конфлікті.

 

Про це повідомив під час спілкування з журналістами високопосадовець НАТО, який попросив не називати його ім’я, повідомляє з Брюсселю кореспондент Європейської правди.

 

“Росія налаштована підтримувати конфлікт в Україні доти, доки не буде запропоноване таке політичне рішення, яке влаштовуватиме Москву. І в цьому – корінь проблеми”, – заявив представник альянсу.

 

“Ніхто не знає, як довго триватиме конфлікт в Україні і як саме його буде вирішено. Але є всі підстави очікувати, що безпекова ситуація на сході України погіршиться. І свідченням цього є не лише події останніх днів, але також більш ранні дані”, – додав він.

 

Співрозмовник також наголосив, що Росія посилює свою участь у конфлікті.

 

“Про можливе погіршення безпекової ситуації свідчить також збільшення російської присутності на сході України, і у нас є достовірні підтвердження для того, щоби впевнено стверджувати, що російська армія діє на боці сепаратистів”, – наголосив він.

 

Як відомо, 5 лютого в Брюсселі відбудеться міністерська зустріч НАТО на рівні міністрів оборони.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #війна, #НАТО, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Росія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: