Народний «шикидим» України святкує ювілей

Опубліковано:
31 Грудня, 2015

Людина з великої літери В, «татко», народний «шикидим» України, живчик, згусток енергії, суцільний позитив… А ще – син, чоловік, батько, друг, колега. І все – у найвищому ступені, тільки добре, і тільки «най».

 

Тож не дивно, що чимало шанувальників творчості цього талановитого артиста, а не тільки його рідні і друзі 31 грудня не Новий рік зустрічають, а на повну святкують день народження Віктора Павліка.

 

Сьогоднішні уродини Віктора Франковича особливі. Хоч у це й важко повірити, але в Павліка нині золотий ювілей!

 

Віктор Павлік колядує з молодшим внуком Вадимом

 

«Новини Тернопільщини» й усі тернополяни щиро здоровлять відомого земляка із 50-річчям. І з цієї нагоди попросили колег передати йому вітання ще й через наш сайт.

 

Василь Кулак, директор фірми «Шлягер», екс-керівник і басист групи «Анна-Марія»:

 

– Знаю Пашу – так його по-дружньому називаю – не перший десяток літ. Багато разом пройдено, зроблено, проспівано. Вірю, що й надалі Вітя буде тішити своїх шанувальників і колег новими піснями. Здоров’я йому й натхнення для цього. Сподіваюся, що його ювілейні концерти, насамперед у палаці культури «Україна» 13 лютого 2016 року, зберуть повні зали вдячної публіки. Многая літа!

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віктор Павлік вітатиме теребовлянців зі старим Новим роком

 

Андрій Стадницький, головний редактор телеканалу «Соціальна країна», екс-виконавчий продюсер телеканалу М1:

 

– Зловив себе на думці, що знаю Павліка купу років. Але всі ці роки мене не покидало відчуття, що його завжди багато. Багато на сцені, багато на афішах, багато на футболі, багато на мотоциклі і т.д. Навіть гітар у нього так багато, що міг би позаздрити музичний магазин. У такому невисокому на зріст мужчині б’ється велике серце. Серце, котре любить, і серце, яке люблять. Для мене особисто він – Українець, Громадянин, Музикант, Батько , Дідусь – і все з великої букви. Дай Боже йому довгих років життя і творчості!

 

Сергій Шишкін, джазовий бард-піаніст, вільний музикант:

 

Вітаю давнього колєгу тернопільського живчика Віктора Павліка з круглою датою! Знаю купу років, люблю його пісні і ціную як позитивну людину і доброго друга. Хай співається йому гарно і легко ще так з 50 літ!

 

На телеканалі “Надія”

Фото з особистої сторінки Павліка у Facebook

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: