Міський голова Сергій Надал зустрівся з місцевими представниками екстремальних видів спорту, щоб обговорити розміщення та облаштування екстрим-парку у Тернополі. Під час зустрічі було спільно вирішено, що екстрим-парк буде споруджений не на бульварі Куліша, як планувалося раніше, а у центральній частині міста – у парку «Топільче». Про це повідомляє офіційний сайт мерії (http://rada.te.ua/novyny/34328.html).

Громадський тиск вкотре змусив міського голову Тернополя свободівця Сергія Надала змінити своє рішення.

Зазначимо, що раніше екстрім-парк мав бути облаштованим в парку “Воскресіння”, закладеного ще попереднім міським головою, а нині нардепом Романом Заставним в долині вулиці Тарнавського. Зараз там, згідно з рішеннями теперішньої міської ради, активно будуються гаражі.

Нагадаємо, що раніше міський голова Сергій Надал вже піддавався тиску громадськості, коли завчасу підписав розпорядження про початок опалювального сезону (якраз перед виборами у Парламент, де його партія ВО “Свобода” не пройшла) та ще раніше – коли громадськість заставила пана Надала розсекретити, як того вимагає українське законодавство, Генеральний план забудови міста Тернополя.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #екстрим-парк, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сергій надал, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: