Надал готує “запасний аеродром” в Іспанії?

Опубліковано:
22 Лютого, 2015

Під Дебальцево є вбиті та поранені. Бойовики обстрілюють наші колони, Матері оплакують кращих синів України…

 

А в цей час, міський голова Тернополя Надал Сергій Віталійович відлітає в Іспанію, по приватних справах… Не можемо стверджувати, але народ припускає, що поїхав Сергій Віталійович, з метою вкладання грошей (проведення реконструкції) власної вілли…

 

Підтвердженням цього, знову ж ми припускаємо, є той факт, що з міським головою полетів один з потужних забудівників Тернополя – Василь Лило.

 

Подейкують, що Надал використовує останнього, як «дійну корову». А саме: і віллу в Іспанії реконструює, і видатки на дорогу та розваги (дівчина в стакані, тикіла на дивані) оплатить…

 

Зате, останній, вважатиметься кращим товаришем, та людиною наближеною до особливого місця Тернопільского міського голови…

 

Розуміючи такі перспективи, до команди відпочивальників, в час коли держава воює, приєднався і заступник міського голови пан Камінський… Далі без коментарів.

 

Ось як наші очільники міста дбають про державу, віддаючи останні сили на курортах та в барах, на побережжі Атлантичного океану.

 

До слова: 23 грудня 2014року, коли хлопці гинули на Майдані, коли проливала кров Небесна Сотня, Надал Сергій Віталійович також був в теплих краях на відпочинку, пише Тарас Білан, громадський активіст, колишній секретар Тернопільської міськради за часів Романа Заставного.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вілла, #іспанія, #лило, #Надал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: