На заводі олігарха з Тернопільщини ремонтують танки для бойовиків

Опубліковано:
6 Квітня, 2015

На підприємстві “Концерн Стирол”, що належить Дмитру Фірташу, в окупованій бойовиками Горлівці знаходяться на ремонті 16 російських танків Т-72, 13 САУ і 12 БТРів.

 

Про це повідомив заступник командувача АТО полковник Валентин Федічев у своєму коментарі про ситуацію на Сході України, інформує прес-служба Донецької облдержадміністрації.

 

“Ця важка бойова техніка призначена явно не для участі в параді на Красній площі. Вона готується для вбивства громадян України”, – заявив він.

 

Федічев повідомив, що згідно інформації, яка надійшла від патріотів України, в Горлівку на автобусах прибули фахівці радіотехнічних військ та військ зв’язку: “Мабуть, для них в Іловайськ прибув ешелон з технікою, в тому числі із засобами РЕБ, переносними радіостанціями, танковими засобами зв’язку”.

 

Замкомандувача АТО також зазначив, що для проведення диверсійно-розвідувальних операцій в “ДНР” сформований “батальйон спеціального призначення імені Н. І. Махно”, який планується розмістити в Донецьку.

 

“Не виключено, що бандити саме з цього батальйону будуть проводити криваві диверсійні акції проти мирних жителів”, – підсумував Федічев.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бойовики, #БТР, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #САУ, #тернопіль, #тернопільські новини, #фірташ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: