На вулиці міста вийшла «Братерська хода»

Опубліковано:
23 Серпня, 2015
Сьогодні, 23 серпня, у День Державного Прапора України на вулиці міста вийшли волонтери, воїни АТО та всі небайдужі тернополяни, аби показати, що ми єдині в прагненні змінити державу.

Так вулицями міста проходить Братерська хода до якої долучились активісти   Самооборони Майдану, Автомайдану, Правого Сектора,волонтери, представники добровольчих батальйонів, воїни АТО та всіх, хто боровся та бореться за Незалежність та Суверенність України.

Братерська хода розпочалась та завершиться з виконання Гімну на Театральному майдані міста. Також пройшов урочистий молебень біля Музею Репресованих, покладання квітів до пам’ятників Тарасу Шевченку та Степану Бандері. Активісти вшанують Героїв Небесної Сотні та бійців українсько-російської війни на площі Героїв Євромайдану. Не забудуть волонтери і про маленьких патріотів – дітей, що народились 23 серпня привітають з Днем народження та вручать подарунки.

Нагадаємо, що вчора на площі Героїв Євромайдану активісти самотужки встановили щоглу для Державного Прапора і пам’ятний знак на вшанування Небесної Сотні і героїв російсько-української війни (АТО).

11916104 485872718261870 809567580864167480 n

Фото: «Правий сектор» Тернопільщини 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: