На Великдень на Тернопільщині згоріла церква

Опубліковано:
13 Квітня, 2015

У час Великодніх свят, коли вся Церква святкує Воскресіння Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа, Котрий подарував надію на вічне життя всьому людству, жахлива новина принесла смуток в життя Тернопільської єпархії. 12 квітня 2015 року відбулося займання Свято-Успенського храму с. Снігурівка Лановецького району (збудований у 1926 році).
            
 
       
Близько 3 години дня жителі села помітили густий дим, котрий йшов із вікон храму. Протягом короткого часу пожежа повністю охопила дерв’яний храм, що унеможливило вгамування вогню власними силами.
    
На момент приїзду працівників МНС будівля храму із усією церковною утварю повністю згоріла. Пожежа була настільки сильною, що жар від вогню  зачепив сусідні будинки (від високої температури потріскали вікна, деформувалися вхідні двері).
                 

          

               

           

            

            

        
Причина пожежі невідома, за однією з версій міг бути умисний підпал. Жителі села помітили, що незадовго до загорання, невідомі чоловіки вийшли із дзвіниці, яка була частиною храму (за традицією, цього дня дзвіниця була відкрита), швидко сіли в автомобіль і поїхали у невідомому напрямку.

   
По мірі поступлення новин інформація буде оновлюватися.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підпал, #пожежа, #снігурівка, #тернопіль, #тернопільські новини, #церква
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: