На Тернопіллі справжнє свято – з полону повернувся кіборг Володимир Маюк

Опубліковано:
9 Квітня, 2015

З більш, ніж двомісячного полону живий і неушкоджений повернувся додому кіборг Володимир Маюк. У ворожі руки сепаратистів він потрапив ще у січні. Відтоді і рідні, і волонтери намагалися зробити все можливе, аби визволити хлопця. Сестра Володимира Ірина каже, що оббивала і владні пороги, і співпрацювала з волонтерами, аби лиш повернути брата.

 

Стомлений і щасливий Володимир приїхав у рідне село Цебрів Зборівського району і був до сліз зворушений щирою зустріччю односельчан. І діти, і старенькі прийшли на дорогу поблизу церкви, аби вшанувати Героя.

 

Діти розповідали віршики, вручили коровай, представники влади району, священик та сільський голова говорили слова вдячності і обіцяли допомогти звикнути до мирного життя на волі.

 

Володимир неохоче згадує про те, що довелося пережити. Каже, щасливий, що повернувся додому. Адже в полоні ще залишилися українські хлопці.  Після Великодня планує звернутися до лікарів, аби витягнути із ноги осколок. У полоні йому надали медичну допомогу, а от операції не робили.

 

Чим займатиметься далі чоловік не знає. Вже за кілька днів 13 квітня святкуватиме день народження. Звільнення з полону стало чудовим подарунком до цієї події.

 

Мама Володимира не стримує сліз. Жінка не відпускає сина ні на хвилину, обіймає  та дякує Богу, що повернувся живим і разом з усією родиною відсвяткує Великдень.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кіборг, #маюк, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #полон, #тернопіль, #тернопільські новини, #цебрів
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: