На Тернопіллі готуються до проведення року геніального земляка Івана Марчука

Опубліковано:
4 Лютого, 2016

Голова Лановецької РДА Юліан Сірант провів виїзну робочу нараду з питань підготовки до відзначення в районі 80-річчя народного художника України Івана Марчука. Основні заходи відбудуться на малій Батьківщині митця – в селі Москалівка.

 

ЧИТАЙТ ТАКОЖ: Шедеври генія з Тернопільщини Івана Марчука після Києва покажуть у Тернополі (Фото)

 

Директор місцевої загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Юрій Поплавський спільно з вчителями та учнями створював і вже багато років завідує музеєм Івана Марчука. Часто, разом з вихованцями, відвідує великого художника у Києві. Радо заходить у свій музей і сам Іван Степанович. Перебуваючи у рідному селі, художник спілкується з школярами, педагогами, ділиться думками з директором та його дружиною – заслуженою вчителькою України Галиною Поплавською.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Тернопільщині 2016-й буде оголошений роком творчості Івана Марчука

 

 

Тому проведення заходів саме у Москалівці є найбільш доречним і, основне, бажаним для самого художника. Тож учора ознайомився з ходом підготовки до зустрічі, побував у школі та сільській раді, звернув увагу на благоустрій території.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: