На Тернопільщині відкрили центр реабілітації воїнів АТО

Опубліковано:
8 Квітня, 2015

Вчора відбулося урочисте відкриття ще одного реабілітаційного центру на Тернопільщині для учасників АТО. Для допомоги бійцям підготувати приміщення у Більче-Золотецькій обласній фізіотерапевтичній лікарні.

 

У  закладі створили належні умови для надання медико-психологічної допомоги військовослужбовцям, – повідомляє прес-служба Тернопільської ОДА.

 

У лікарні бійці зможуть отримати близько 60 видів різноманітних оздоровчих процедур –  масажі, грязеву терапію, заняття на тренажерах та у басейні.

 

Наразі для роботи у центрі шукають кваліфікованого психолога, адже раніше такий спеціаліст там був непотрібен.

 

У даному центрі пройти стаціонарне лікування зможуть 50 осіб.

 

Додамо, що загалом бійців АТО уже приймають на реабілітацію у чотирьох медичних закладах області: КУТОР «Микулинецька обласна фізіотерапевтична лікарня реабілітації», Тернопільська обласна комунальна клінічна психоневрологічна лікарня, КУТОР «Тернопільський обласний наркологічний диспансер, Заліщицький обласний комунальний госпіталь інвалідів та реабілітованих.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #воїни, #лікування, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #центр реабілітації
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: