На Тернопільщині відбулася театралізована Хресна Дорога (Фоторепортаж)

Опубліковано:
11 Квітня, 2015

За мир і спокій в Україні, припинення кровопролиття, упокій загиблих воїнів і Героїв “Небесної сотні,  одужання поранених бійців АТО, їхні сім’ї та родини, за переселенців з території Криму, Донецької та Луганської областей, за волонтерів та всіх, хто допомагає українському війську молилися під час театралізованої Хресної дороги у Марійському духовному центрі у с. Зарваниця на Теребовлянщині у Страсну п’ятницю 10 квітня. 

 

Театралізоване дійство підготували представники Молодіжної комісії Тернопільсько-Зборівської архиєпархії та семінаристи ТВДС ім. Патріарха Йосифа Сліпого. На кожній стації молилися в наміреннях, пов’язаних з ситуацією в країні.

 

 

 

“Нехай ця Хресна дорога буде свідченням нашої віри, з якої випливатимуть наші вчинки, – звернувся до присутніх митрополит і архиєпископ Тернопільсько -Зборівський Василій Семенюк. – Нехай наша молитва буде цеглинкою до відновлення миру в Україні”.

 

 

 

Митрополит зввернувся до присутніх з проханням не бути байдужими, адже байдужість у нелегкий для України час – гріх. Він подякував всім за пожертви для українського війська та закликав і надалі допомагати армії і матеріально, і духовно. Також після Хресної дороги семінаристи збирали кошти на придбання тепловізорів для бійців АТО. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На Хресній дорозі побувала Світлана Чихарівська.

Фото Володимира Сокирка.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #великдень, #зарваниця, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хресна дорога
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: