Суд задовольнив позов прокуратури Підволочиського району про передачу територіальній громаді земельної ділянки сільськогосподарського призначення площею понад 3 га та вартістю понад 100 тис. грн.


Встановлено, що іноземка успадкувала земельну ділянку, розташовану на території Кошляківської сільської ради Підволочиського району. Однак, відповідно до вимог земельного законодавства, іноземним громадянам не можуть передаватись у власність землі сільськогосподарського призначення.

 

У зв’язку з тим, що упродовж року спадкоємець не відчужила цю землю в будь-який, передбачений законом спосіб, прокурор району звернувся з відповідним позовом до суду.

 

Підволочиський районний суд задовольнив позов прокуратури про відчуження в громадянки іноземної держави землі сільськогосподарського призначення та передачу її у власність територіальної громади, повідомляють у прес-службі прокуратури області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: