На Тернопільщині посадовцю суд визначив заставу у 365 тис грн

Опубліковано:
6 Березня, 2015

Тернопільським міськрайонним судом за клопотанням прокуратури обрано керівнику одного з відділів Держземагентства в області запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 365 тисяч гривень.

 

У випадку несплати посадовцем визначеної судом розміру застави, прокуратура вноситиме клопотання про взяття його під варту. 

 

Нагадаємо, прокуратура області повідомила про підозру керівнику одного з відділів Держземагентства в області у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України, тобто зловживання владою або службовим становищем.

 

Встановлено, що внаслідок протиправних дій посадовця із земель державного лісового фонду вибула земельна ділянка, розташована в регіональному ландшафтному парку «Загребелля», загальною площею 2,54 га вартістю 8 млн. 107 тис. грн.

 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. На даний час вирішується питання про відсторонення чиновника від займаної посади.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #держземство, #зловживання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прокуратура, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: