На Тернопільщині покарають 11 чоловіків, які втекли від мобілізації

Опубліковано:
2 Квітня, 2015

На Тернопільщині розшукують чоловіків, які ухиляються від призову. Найкраще у цьому напрямку працює Збаразький районний відділ внутршніх справ. Про це повідомили під час наради, яку провів виконувач обов’язків голови Тернопілської обласної державної адміністрації Іван Крисак. Участь у ній взяли також керівники силових структур області, центральних органів виконавчої влади, структурних підрозіділів ОДА.


Торкнулися під час наради і питання надання допомоги військовим комісаріатам області у виявленні військовозобов’язаних, які ухиляються від призову та перебувають у розшуку. Іван Крисак дав доручення посилити цю роботу в органах, які надають інформаційні та юридичні послуги населенню.

 

За даними виконавчої служби, зареєстровано 11 постанов, пов’язаних з мобілізацією  щодо притягенння до адміністративної відповідальності – з них у Бережанському районі – 4 , Гусятинському – 5, Збаразькому – 1, Козівському — 1.

 

За результатами наради, виконувач обов’язків голови облдержадміністрації дав доручення продовжити роботу та інформувати про її результати щоденно.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #мобілізація, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #призов, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: