На Тернопільщині День жалоби? Як тернополяни «вшановують» загиблих (Фото)

Опубліковано:
25 Серпня, 2016

Згідно з розпорядженням голови Тернопільської облдержадміністрації Степана Барни, у зв’язку із загибеллю оперуповноваженого Борщівського відділення поліції, майора поліції Олександра Рудика та інспектора Борщівського відділення поліції, капітана поліції Андрія Чернятинського під час виконання професійних обов’язків, 25 серпня у Тернопільській області оголошено Днем жалоби.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 25 серпня – День жалоби на Тернопільщині

 

І згідно цього розпорядження, на знак скорботи за загиблими у День жалоби на території області мали би бути приспущені Державні Прапори України із траурною стрічкою на адміністративних будівлях органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, комунальних та державних підприємствах та закладах, установах, організаціях на території області. Також в області згідно доручення мали б відмінити проведення розважально-концертних заходів, спортивних змагань та мали б бути внесені відповідні зміни до програм аудіовізуальних засобів масової інформації, які діють на території області.

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поранений правоохоронець Сергій Танасійчук: “Ми хотіли врятувати дебошира від самогубства, а він забрав життя у двох наших працівників”

 

Що маємо натомість.

 

У Тернополі чорні стрічки вчепили на жовто-блакитному прапорі лише на кількох установах, зокрема, працівники обласної прокуратури.

 

 

Та на своєму прапорі почепила «Самооборона майдану»…

 

 

А де чорна стрічка на прапорі, що майорить над облдержадміністрацією? Над тернопільською міською радою? І взагалі, чому День жалоби оголосили аж 25 серпня, якщо трагедія сталася ще кілька днів тому? Чому траур не оголосили 23, 24 серпня?  …. Сумно на те все дивитися…

 

А в парку Шевченка музика верещить на повну… люди розважаються, гудять, ніхто навіть уваги не звертає ні на який траур…

 

Шкода… Що нічого не змінюється… у свідомості.

 

Ті молоді хлопці-поліцейські були тою новою поліцією, про яку самі давно мріяли… Ішли туди, де завжди небезпека і навіть не чекали, що з того виклику можуть не повернутися… Просто охороняли порядок і забезпечували дотримання закону…

 

Шкода шо ми так мало дотримуємося законів…

Шкода, що навіть вшанувати пам’ять ми гідно не вміємо…

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: