Урочисте відправлення допомоги бійцям на передову відбулося 24 грудня біля Катедрального собору в Тернополі.

 

За ініціативи голови Тернопільської обласної державної адміністрації Степана Барни аграрії Тернопільщини, а також депутати фракції “БПП-Солідарність” обласної ради, зібрали й відправили на Схід вантажівку з продуктами харчування. Повідомили у ТОДА.

 

«Протягом останніх півроку завдяки аграріям Тернопільщини ми змогли відправити на передову понад 500 тон продуктів харчування, — зазначив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна. — Через три дні даний вантаж прибуде до свого місця призначення — у Сватово, Попасну, Лисичанськ для батальону “Тернопіль” та 44-ої бригади ЗС України. В населені пункти, у яких зараз перебувають наші хлопці. Вони повинні знати, що тут їх чекають, а там їх підтримують».

 

Священники освятили вантаж й благословили у добру путь.

 

«Ми зробили цю добру справу спільно з депутатами БПП «Солідарність», — повідомив голова обласної ради Віктор Овчарук. — Тож доброї дороги й швидкого повернення додому».

 

До слова, окрім продовольчих товарів, захисникам відправили на Схід ще 500 дитячих патріотичних малюнків.

 

Зокрема, до благодійної справи долучився директор ПП «Аркадія» Микола Пилипів (Гусятинський район).

 

«Аграрії області активно приймають участь в організації допомоги нашим захисникам, — зазначив він. — Якби не було важко, для таких потреб ми завжди знаходимо можливості. Сьогодні ПП “Аркадія” відправляє бійцям на передову цукор та чотири види круп на суму 20 тисяч гривень. Це продукти, які швидко не псуються й не потребують особливих умов зберігання. За весь час наше підприємство надало допомогу на загальну суму 850-880 тисяч гривень».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: