На родину директора Бучацького сирзаводу напали російськомовні конкуренти або «гастролери»?

Опубліковано:
30 Березня, 2015

Правоохоронці поки розглядають такі версії розбійного нападу, після якого мертвим знайшли 60-річного господаря, керівника одного із заводів у місті Бучач Тернопільської області. 

 

Коли пізно увечері, 27 березня троє невідомих у масках увірвалися до помешкання підприємця із Бучача, господар був на подвір’ї. Але вберегтися від нещастя чоловіку не вдалося. Житель Тернопіллля кинувся захищати свою дружину, яка була в домі. Перемовляючись російською, розбійники почали вибивати гроші у підприємця.

 

За даними правоохоронців, невідомим вдалося винести з помешкання потерпілих майже 16 тисяч доларів США, більше двох тисяч євро, майже дві тисячі фунтів стерлінгів та ювелірні вироби. Коли на місце подій прибули правоохоронці, господар дому уже був мертвим. Ймовірно, чоловік помер від гострої серцево-легеневої недостатності.

 

Нападники побили дружину підприємця, але після отримання медичної допомоги, вона повернулася додому.

 

Правоохоронці відпрацьовують кілька версій: одна з них – професійна діяльність. Інша – це заїжджі гастролери, які скоїли напад заради грошей. Триває досудове розслідування та встановлюються усі обставини вчинення важкого злочину.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бучач, #дорош, #напад, #новини тернопільщини, #сирзавод, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: