На Кременеччині на хуторі Вірля священики зібрали молодь з усієї України (Фото)

Опубліковано:
21 Липня, 2016

На хуторі Вірля Кременецького району проходить Всеукраїнський молодіжний табір «Вірля – 2016». Цей дитячий відпочинок проводять із благословення Святійшого Патріарха Філарета. Таборування триває 10 днів. За цей час хлопці і дівчата беруть участь у спортивних та інтелектуальних іграх, плаванні, краєзнавчих екскурсіях, духовних бесідах з отцями, долучаються до  ранкових і вечірніх молитов і сповідаються. Також традиційно – вечірня ватра. 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вірля – таємничий хутір на Тернопіллі (Фото)

 

Голова єпархіального відділу у справах молоді Тернопільської єпархії УПЦ КП отець Вадим ділиться: «У таборі відпочивають діти з Івано-Франківщини, Львівщини, Києва, Кривого рогу. Ми хотіли, щоб цей табір був розвагою, радісним і духовним відпочинком для хлопців і дівчат, батьки яких не можуть собі фінансово дозволити відправити синів і дітей на море чи інші курортні місця. Крім того, хочемо, щоб діти влітку, коли школи закриті – не займалися пустощами і не били байдики, а розвивалися у всіх напрямках: фізично і морально, займалися корисними справами». 

 

Вихованці табору задоволені, зауважують, що цей табір – це нові знайомства, та бажають приїхати на хутір Вірля знову.

 

  

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: