На Бережанщині, за неповідомлення про виклик до військкомату, покарають посадовців сільради

Опубліковано:
14 Квітня, 2015

На Тернопільщині розпочато кримінальне провадження проти посадовців однієї з сільських рад Бережанського району за перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України.

 

«Встановлено, що службові особи не забезпечили оповіщення військовозобов’язаного жителя села, який підлягав частковій мобілізації до ЗСУ», – йдеться у повідомленні прес-службі прокуратури області.

 

При цьому сільрадівці періодично інформували Бережанський військовий комісаріат про відсутність вказаного місцевого мешканця за місцем проживання, хоча, як встановили згодом працівники Бережанського райвідділу міліції, військовозобов’язаний постійно присутній у селі.

 

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.114-1 КК України (перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань). Триває розслідування. 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #мобілізація, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #повістка, #покарання, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: