На Артемівському напрямку кілометрові черги — люди тікають з «ДНР» в Україну

Опубліковано:
9 Квітня, 2015

Уже кілька днів поспіль городяни цілими сім’ями виїздять із окупованої терористами Горлівки. Про це місцеві українські патріоти пишуть у соцмережі в групі «Нова Горлівка».


Вони повідомляють, що городяни тікають від «солодкого» життя в «ДНР», бо «життя для людей у Горлівці стає нестерпним!».

 

«Відсутність заробітків, оплачуваної роботи, небажання виконувати трудову повинність і можливість поки виїхати змушує людей покидати місто. І основна маса їде в Україну, та не основна, а практично всі», — пишуть городяни-патріоти.

 

Вони повідомляють і наступне:

«На Артемівському напрямку постійні затори довжиною в кілометри, стояти доводиться від 2 до 4 годин, буває і більше. Охочі прискорити проїзд можуть скористатися послугами «банківських квитків», із зображеннями Грушевського і Шевченка. Відсутність довідки переселенця чи перепустки вирішують все ті ж «банківські квитки», з зображеннями Грушевського і Шевченка. Складніше з відсутністю перепустки на транспорт», — пишуть проукраїнські мешканці Горлівки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #Горлівка, #ДНР, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: