На Водохреща з кранів тернополян потече свята вода (ФОТО)

Опубліковано:
19 Січня, 2015

19 січня у день Богоявлення Господнього у Тернополі священнослужителі традиційних християнських церков здійснили чин освячення води на водопровідних насосних станціях комунального підприємства «Тернопільводоканал». Участь у заході взяв міський голова Тернополя Сергій Надал.


«Освячена вода на Водохреща має чудотворну силу. Вважається, що вся вода стає святою, благодатною і цілющою. Освячення води на водопровідних насосних станціях Тернополя дає змогу кожному тернополянину у своїх домівках отримати свячену воду. Нехай цілюща йорданська вода змиє зневіру і хвороби, хай додасть сили і натхнення до щоденних добрих справ. Нехай у цей день очистяться наші душі і тіла, нехай благодать Божа зійде на кожну людину, мир і щастя прийдуть в кожну тернопільську оселю», – зазначив Сергій Надал.


За словами директора КП «Тернопільводоканал» Володимира Кузьми, своїми якостями освячена вода не поступатиметься воді, яку освятили у церкві: «Багато науковців говорять про те, що в день Водохреща, з початком Богослужінь вся вода, чи вона знаходиться в централізованій системі, чи вона знаходиться в відкритому джерелі, чи в посудині в нас в квартирі, відчуває цю енергетику, набуває особливих позитивних властивостей і є корисною для людей».

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водоканал, #водохреща, #Надал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: