На вихідних дороги Тернопільщини будуть вкриті ожеледицею

Опубліковано:
29 Листопада, 2014

За інформацією Гідрометцентру України на Тернопільщині в найближчі дні опадів та снігопадів не очікується, однак дуже небезпечними на дорозі є таке явище , як ожеледиця.

 

Щоб вихідні дні пройшли безпечно, працівники ДАІ закликають водіїв неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Якщо є необхідність подорожі, необхідно зважати на погодні умови, слід збільшити дистанцію до транспортних засобів, що рухаються попереду, рухатись з включеним ближнім світлом фар (чи протитуманними фарами), відмовтесь від ризикованих маневрів. При зупинці включайте аварійну світлову сигналізацію.

 

Крім того, будьте уважні при проїзді пішохідних переходів, заздалегідь знижуйте швидкість, не об’їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть людей, які переходять дорогу. А пішоходам – радимо виходити на дорогу лише пересвідчившись у відсутності транспорту, якщо пересуваєтесь в темну пору доби необхідно мати на одязі світлоповертаючі елементи. Це зменшить ризик потрапити в небезпеку на дорозі. Особливо важливо забезпечити таким одягом дітей.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ожеледиця, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: