На Тернопільщині виплату пенсій переселеним громадянам продовжили до 31 грудня

Опубліковано:
1 Грудня, 2014

Виплату пенсій переселеним громадян продовжили до 31 грудня. Про це на апаратній нараді 1 грудня під керівництвом виконувача обов’язків голови Тернопільської облдержадміністрації Івана Крисака повідомила начальник головного управління Пенсійного фонду України у Тернопільській області Лариса Хома.
 
Труднощі із цього приводу виникають через відсутність в осіб даної категорії довідки про реєстрацію місця проживання.

 


 

«Ми продовжуємо спілкуватись з переселеними громадянами щодо важливості пред’явлення довідки про реєстрацію місця проживання, – зазначила Лариса Хома. – Відтак, залишилось 97 осіб, які не надали даного документу. Із деякими з них ми не можемо зв’язатись, тому це питання ще на доопрацюванні».
 
Щодо надходжень до Пенсійного фонду, план по страхових внесках перевиконали на 39%.  Також очікують зменшити заборгованість у розмірі до 4 мільйонів гривень. Адже велику суму боргу  у першій частині листопада погасило ВАТ «ТО «Текстерно», додала Лариса Хома.

 


 

У свою чергу Іван Крисак дав доручення Пенсійному фонду напрацювати пропозиції щодо розміру виплати пенсії учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС. Їх мають направити до Міністерства праці з метою коригування постанов щодо розміру та процедури виплати пенсії громадянам даної категорії.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пенція, #переселенці, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: