На Тернопільщині – два Дні жалоби за загиблим земляком

Через загибель бійця 24-ї механізованої бригади, жителя села Великі Загайці Шумського району Романа Мусія 30 листопада та 1 грудня у Тернопільській області оголосили Днями жалоби.


Сталося це за розпорядженням в. о. голови Тернопільської обладміністрації Івана Крисака.

 

Нагадаємо, наш 45-річний земляк – Роман Мусій загинув під час виконання службових обов’язків у зоні Антитерористичної операції на сході України. Сьогодні, 30 листопада, його тіло привезли на батьківщину. Похорон — завтра, 1 грудня.

Тож на знак скорботи за загиблим у Дні жалоби на території області приспустять Державні Прапори України із траурною стрічкою на адміністративних будівлях органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, комунальних і державних підприємствах та закладах, установах, організаціях на території області.

 

Також в області доручили відмінити проведення розважально-концертних заходів, спортивних змагань і внести відповідні зміни до програм аудіовізуальних засобів масової інформації, які діють на території області.

Тернопільська обладміністрація глибоко сумує з приводу загибелі Героя України і висловлює найщиріші співчуття родині загиблого. ІА «7 Днів-Україна» також співчуває рідним і близьким загиблого Героя.

 

Софія Левицька

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: http://7days-ua.com/news/na-ternopilschyni-dva-dni-zhaloby-za-zahyblym-zemlyakom/  

Коментарі