На ремонті прибудинкової території “зекономили”, – Тернополянин (ФОТО)

Опубліковано:
27 Листопада, 2014

Житель Тернополя Роман на сайті міської ради скаржиться на те, що відремонтована прибудинкова територія його будинку є неякісною:

 

– В першу чергу хочу подякувати за проведений ремонт нашої прибудинкової території пр Злуки 53. За моєї пам’яті вперше за 20 років перестелили асфальт. Проте не все так добре як є насправді. Якість нового покриття бажає кращого, таке враження, що на 1 шарі камінців “з економили”, і це помітно не озброєним оком – висота бордюрів до проїжджої частини значно відрізняється у 53 і 57 будинках, де також недавно проводили ремонт. Роботи проводилися під-час не дуже відповідних погодних умов, тому вже є невеличкі дефекти на “відремонтованій” частині. Прошу провести аудит витрат коштів та провести службове розслідування, адже за попередніми даними на даний ремонт було залучено близько 1,5 млн. гривень.

 


 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #економія, #Надал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТМР
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: