На празник Богоявління митрополит Василій Семенюк благословив рятувальників (ФОТО)

Опубліковано:
23 Січня, 2015

19 січня, у день християнського свята Хрещення Господнього, архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій Семенюк благословив працівників управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області.


Архиєпископ здійснив Чин Великого Йорданського водосвяття, після чого разом з рятувальниками та ветеранами пожежно-рятувальної служби молився за загиблих в АТО, за мирних жителів, які стали жертвами терактів, за українських воїнів і мир в Україні.

 

 

Митрополит окропив особовий склад освяченою водою та побажав, щоб усі зміцнювалися духовно та фізично. Крім того, священнослужителі, які прибули з владикою, освятили пожежну та аварійно-рятувальну техніку, яка перебуває на озброєнні у рятувальників. Також благословили особовий склад та освятили техніку й гуманітарний вантаж, які вже сьогодні вирушать на Схід України.

 

Управління ДСНС України висловлює щиру подяку керівництву обласної державної адміністрації, районних державних адміністрацій, місцевих органів самоврядування, підприємцям області та усім, хто долучився до збору гуманітарного вантажу для мешканців східних областей, – повідомляє інформаційний ресурс державної служби.

 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #благословення, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рятувальники, #свято, #семенюк, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: