На концерті “Сталевий промінь волі” у Тернополі зібрали для ДУКу 13 550 грн

Опубліковано:
30 Листопада, 2014

13 550 грн зібрали для бійців АТО під час благодійного концерту “Сталевий промінь волі”, який відбувся 29 листопада у пабі «Хмільне щастя». Ці кошти використають на потреби Добровольчого Українського Корпусу Правого Сектору.


Нагадаємо, виступали гурти  “Кому вниз”, “Широкий лан”, поетичний сектор “Голос крові”, Друг Бик (Бард ДУК ПС). 
– Ми навіть не сподівалися, що на концерт прийде стільки людей, – каже співорганізатор концерту Ірина Бревко. – Глядачів було багато, весь зал був заповнений, відгуки про концерт позитивні. Дякуємо усім, хто прийшов та долучився до допомоги нашим бійцям. 

За зібрані кошти організатори планують придбати для бійців те, що їм особливо потрібне. Що саме це буде, наразі узгоджують. Також планують продовжити збір коштів. 
До слова, концерт на підтримку бійців “Сталевий промінь волі” пройшов також у Києві, де було зібрано 55 000 грн, а сьогодні, 30 листопада має відбутися у Львові. 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кому вниз дук, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сталевий промінь волі, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: