На дорогах Тернопільщини встановлять 15 додаткових камер відеоспостереження

Опубліковано:
21 Січня, 2015

15 додаткових камер відеоспостереження планують встановити на  дорогах Тернопільщини. Наразі на автошляхах краю працює 6 камер. 


Про це повідомив заступник начальника Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Петро Вільчинський під час засідання координаційної ради з питань безпеки дорожнього руху на автомобільному транспорті в Тернопільській області, яке відбулося днями в обласній державній адміністрації.

 

За словами Петра Цеславовича, вздовж 29 км автодоріг Тернопільщини, де найчастіше відбувається задування, дорожники встановили живоплоти з хмизу. Це дозволяє  утримувати автомобільні дороги краю в належному стані протягом зимового періоду і не допускати задування.

«На дорогах триває ліквідація аварійної ямковості, – зазначив Петро Вільчинський. – Запущено асфальтобетонний завод, виготовлено 180 т холодного асфальтобетону і майже в 12 районах уже проведено необхідні роботи».

 

Проблем із очисткою доріг і їх посипкою немає, зауважив Петро Цеславович. Лише 6-7 січня, у зв’язку із сніговими заметами, на дорогах краю працювали  57 очисних одиниць  і 22 піскорозкидачі, пише “Погляд”.

Довідково: За 2014 рік на Тернопільщині відремонтовано 43 км автомобільних доріг гарячим асфальтом, 4 мости. Також вдалося ліквідувати 7 місць концентрації ДТП. Наразі на обліку – 8 місць концентрації ДТП. На дорогах загального  користування Тернопільської  області  знизився показник аварійності на 14% у порівняні з аналогічним періодом минулого року.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ДАІ, #камера, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: