Молодики за допомогою бульбулятора палили марихуану в автошколі на Шумщині

24.02.2015 08:46   Джерело: ЦГЗ УМВС в Тернопільській області
Опубліковано : Олег Жак

Співробітники Шумського райвідділу міліції, прибувши до автошколи, звідки надійшло повідомлення про спрацювання тривожної сигналізації, застали трьох молодих людей за   вживанням наркотичного зілля. Молодики за допомогою бульбулятора палили марихуану. Як пояснили міліціонерам, вони святкували день народження одного із них.

 

Зі слів начальника Шумського райвідділу міліції Анатолія Ігнатюка, слідів проникнення до приміщення закладу правоохоронці не виявили. Проте в одному із кабінетів помітили трьох молодиків, які були зайняті доволі цікавою справою – за допомогою «бульбулятора» вживали наркотики. Трійця неабияк здивувалася візиту міліціонерів і намагалася приховати сліди своїх «розваг».

 

Як з’ясувалося згодом, двоє братів та їх знайомий святкували день народження. Робили це у приміщенні автошколи, адже батько братів працює директором закладу. Тож хлопці взяли у нього ключ від приміщення. Аби забава була веселішою, прихопили з собою бульбулятор. Наразі правоохоронці встановлюють, звідки хлопці взяли саморобний пристрій для паління та дурман.

 

Міліціонери вилучили бульбулятор і наркотичну речовину та направили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

 

Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань  за ознаками  ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання наркотичних засобів). Триває  досудове розслідування.

 

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: ЦГЗ УМВС в Тернопільській області  

Коментарі