Митрополит Василій Семенюк очолив марш миру у Тернополі (ФОТО)

Опубліковано:
19 Січня, 2015

Хода миру та єдності пам’яті жертв терору в Україні відбулася 18 січня. Піша колона рушила від Архикатедрального собору УГКЦ, пройшла вулицями Тернополя і завершилася біля ставу.


Архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій Семенюк, священики, представники влади та тернополяни ішли процесією до підніжжя хреста, встановленого на честь 1020-річчя Хрещення України у парку Шевченка. Учасники походу співаючи релігійні пісні, молилися та вигукували «Слава Україні!»

 

 

Маніфестанти продемонструвати своє прагнення до миру та засуд терористам, які ховаються за спинами мирних жителів, жінок і дітей та вчинили терористичний акт під Волновахою й інших містах сходу України.

«Молюся, щоб у цей нелегкий час випробувань для нашого народу, серед нас не було тих, що мовчать або є байдужі. Невинно пролита кров наших братів мусить зруйнувати цю злочинну байдужість», — зазначив владика.

 

Відтак архиєпископ освятив воду та окропив вірних. Усі присутні помолилися за мир в Україні, хвилиною мовчання вшанували усіх, хто поліг за волю та незалежність нашої держави.

 

 

 

 

 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #марш миру, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #семенюк, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: