Міліція ЛНР – це алкаші і наркомани, які воюють за гроші (Відео)

Опубліковано:
23 Квітня, 2015

Один з бійців “козачої національної гвардії”, доброволець з Росії, коментуючи новини “Новоросії”, на відео розповів про те, хто зараз воює в рядах так званої “Міліці ї “ЛНР”.

 

Російський доброволець з позивним “Тиша” воював на Донбасі з жовтня місяця 2014 року в рядах козачих підрозділів. Коментуючи новини “Новоросії”, росіянин розповів, що зараз на окупованій Луганщині жахлива обстановка.

“Політична обстановка жахлива. Казаков роззброюють. Не знаю, що вони там, портфелі ділять. Підстава – щоб вся влада централізовано в їх руках була. Щоб були одні” ЛНР “-івці. Хоча 70% оборони тримають козаки”, – розповів бойовик.

Він так само підкреслив, що виїхав з Донбасу, щоб не сидіти там безглуздо. При цьому, якщо почнеться наступ, лише жменька підрозділів “народної міліції ЛНР” зможе дати відсіч.

“Тому що там набрід понабралі: алкашів, наркоманів. Тому що гроші платять там. Якщо перестануть платити, все розбіжиться відразу”, – підкреслив “Тиша”.

 

Відео можна подивитись ТУТ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алкаші, #АТО, #гроші, #ЛНР, #міліція, #терористи
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: