Міліція спіймала в Тернополі вуличного грабіжника

Опубліковано:
6 Лютого, 2015

Повертаючись ввечері додому з гостей, 19-річний житель Тернопільського району потерпів від грабіжника в обласному центрі. Незнайомець відібрав у хлопця мобільний телефон та 150 гривень. Потерпілий звернувся за допомогою до співробітників Тернопільського міськвідділу міліції.

 

Хлопець розповів, що все трапилося близько дев’ятої години вечора. Він саме повертався додому в село, коли на вулиці до нього підійшов незнайомий чоловік і попросив цигарку. Парубок не відмовив. Чоловіки розговорилися.  В якийсь момент незнайомець раптово  накинувся на потерпілого і відібрав у нього мобільний телефон та гроші. Після чого хутко зник.

 

Оперативники розшукали вуличного грабіжника. Нападником виявився 46-річний житель Тернополя. Як з’ясувалося, протиправним чоловік займається не вперше. Раніше неодноразово відбував покарання за майнові злочини. У зловмисника міліціонери вилучили мобільний телефон, який належить потерпілому.

 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Дії підозрюваного правоохоронці кваліфікують за статтею 186 ККУ – відкрите викрадення чужого майна (грабіж). Триває досудове розслідування. Також вирішується питання щодо обрання тернополянину міри запобіжного заходу.

 

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #грабіжник, #міліція, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: