Михайло Андрейчин: «Україна потребує управлінців нової формації»

Опубліковано:
3 Жовтня, 2015

Президент України Петро Порошенко одразу після своєї інавгурації започаткував втілення реформ, спрямованих на європейський курс розвитку. Українці вже відчули переваги реалізації цих змін: завдяки децентралізації громади здобули чимало повноважень й отримують більше коштів на власні потреби, створення нової поліції, співпраця з закордонними структурами в медичній, промисловій та освітній сферах, це та багато іншого, відкривають нам нові можливості.
На сьогодні, коли влада на місцевому рівні оновлена не докорінно, проведення реформ відбувається не так швидко, як хотілось би.
– Чвари і змагання політичних амбіцій призводять до того, що реформи буксують, а людей, які б брали на себе реальну відповідальність, надто мало. Завдання сьогоднішніх кандидатів в депутати до рад усіх рівнів має бути одне – знайти та відкрити дорогу у владу саме тим людям, котрі можуть працювати на Україну та давати дієвий результат, – пояснює професор, заслужений діяч науки і техніки Михайло Андрейчин.
На його думку, держава виснажена від людей, які дуже багато говорять та критикують президентську вертикаль.
– Вони відчувають, що втратили довіру громади, що народ не допустить ці ж прізвища до управління знову. Зате дуже люблять «себе у кадрі», тож обирають телевізійні ефіри, засіяні махровим популізмом. Жахлива подія 31 серпня під Верховною Радою показала до чого призводить розгортання сценарію дестабілізації в державі, – підкреслює Микола Антонович.

Надважливе завдання для всіх – забезпечити правопорядок на вулицях міст і сіл України. Адже жертвами радикальних дій стають невинні люди.
«Політики та суспільство мають жорстко засудити будь-які радикальні дії та силові заходи в умовах війни. Кожен громадянин України зобов’язаний продемонструвати свій вибір розвитку держави, 25 жовтня, на виборчій дільниці», – додає Микола Андрейчин.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: