Мер Тернополя підсилює своїх поліцаїв

12.04.2015 15:07   Джерело: Тернопільський тиждень
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Рішенням сесії міської ради від 31 березня 2015 року було внесено зміни до Положень про виконавчі органи міської  ради. Доповідачем міський голова Сергій Надал визначив у цьому питання самого себе.

Відповідно до прийнятого документу, внесено зміни в Положення про управління муніципальної поліції і тепер "управління здійснює організацію виконання робіт з демонтажу незаконно встановлених об’єктів на території міста", хоча раніше лише брало в цьому участь.

Зміна повноважень надалівських поліцаїв, а також те, що мер особисто виносив цей проект рішення на розгляд депутатів, є тонким натяком на те, з ким треба домовлятися, щоб тебе оминув демонтаж, навіть якщо оформлення поновлених документів на обєкт гальмується самою міською радою.

Наприклад, у підприємця закінчився договір оренди землі під великою рекламною конструкцією типу "біг-борд". Якщо вчасно його не поновити (на офіційних та неофіційних умовах міської ради) то обєкт підлягає знесенню. Тепер у підприємця є вибір: або "занести", щоб швидко переоформити, або вже "нести", щоб домовитися про скасування або відтермінування демонтажу.

І в одному і в другому випадку, треба "нести".

Існує для підприємця і третій варіант: безкоштовно "позичити" рекламну площу до виборів. Відсутність пролонгованих документів дозволить не платити в бюджет, а потрібний портрет на "біг-борді" стане запорукою, щоб щит не демонтували.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільський тиждень  

Коментарі