Меморіальну дошку загиблому в АТО студенту ТНТУ встановили у його рідному селі

Опубліковано:
11 Січня, 2015

Меморіальну дошку загиблому в АТО студенту ТНТУ Степану Стефураку встановили у його рідному селі Топорівці, що на Івано-Франківщині. Хлопець загинув 22 вересня у Пісках на Донеччині.

 

Степан Стефурак був учасником Революції Гідності і пішов добровльцем на війну з ворогом. У Добровольчий Український Корпус дев’ятнадцятирічний хлопець потрапив спершу навчаючись військовій справі на базі “Правого сектору”.

 

Мав досвід боїв, зокрема у селі Стефанівка допомагав розблоковувати шлях для відходу українських військових, яких ворог блокував на Савур-Могилі. Попри юність був надійним плечем для старших вояків ДУКу.

Добровольчий Український Корпус саме займав селище Піски на Донеччині – стратегічно важливий населений пункт в підходах до Донецького аеропорту. Фатальним для Степана Стефурака та ще одного його побратима став бій 22 вересня.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #боєць, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стефурак, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: