Марійській дружині смт. Козлів – 10 років (ВІДЕО, ФОТО)

Опубліковано:
13 Листопада, 2014

9 листопада Марійська дружина парафії Вознесіння Господнього смт. Козлів відсвяткувала 10-тилітній ювілей. У місцевому будинку культури відбувся духовний вечір, на який прибули члени спільноти з парафій Козлівського деканату.

 

На сцені театралізовано відтворили розважання над славними таїнствами вервиці. «Кожне зернятко – біла троянда до стіп Пресвятої Богородиці, – розповідає духівник спільноти о. Роман Гук. – Їх клали на знак вдячності за небесну опіку. Діти, власне, у розважаннях згадували події на сході нашої країни і просили у Заступниці миру».

 

 

 

 

Сьогодні спільнота налічує близько 60 членів. З них 27 – учні школи, 30 – студенти, працює 9 аніматорів, які пройшли спеціальні вишколи та сьогодні є надійною опорою для священика.

Духівник о. Роман Гук регулярно проводить духовні зустрічі, заохочує дітей до частої Сповіді та Святого Причастя, бере участь з дітьми у різних вишколах, прощах, поїздках у святі місця, екскурсіях до Львова, Івано-Франківська, Галича, канікулах у Карпатах та «Веселих канікулах з Богом».

 

 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Козлів, #марійська дружина, #новини тернопільщини, #тернопільські новини, #ювілей
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: