Львівські письменниками у Бережанах

Опубліковано:
23 Грудня, 2014

Львівські письменниками у Бережанах відпрацювали цілий день: 2 грудня письменник і літературознавець, упорядник серії «Приватна колекція» видавництва «Піраміда» Василь Габор, перекладач, письменник, науковець Андрій Содомора та письменниця, лауреат Шевченківської премії Галина Пагутяк розпочали свій «робочий день» в Бережанах з відкриття магазину «Не Формат» (підприємець Степан Жеребецький, вул. Руська 7). 

 


 

 

 

Велика книжкова подія для малого міста! Невеличкий магазин має стати місцем зустрічі книголюбів, інформаційним центром для читачів. Тут можна замовити будь-яку книгу, яку доставлять за кілька днів. Передбачено прокат книги за символічну ціну. На окремих полицях розташовані книги, яким надали друге життя – такий собі відділ букіністичної чи, радше, рідкісної книги. Пам’ятайте прекрасне гасло: «Книга – найкращий подарунок!». Напередодні свята Миколая воно стає ще актуальнішим.

 

Після цього гості «провели урок» для учнів і вчителів Бережанської гімназії імені Богдана Лепкого. Третя зустріч з львівськими письменниками відбулася в Бережанському агротехнічному коледжі.

 

 

Завершували свій день гості в Краєзнавчому музеї, де розповіли про нові видання, стосунки автора та читача, роль письменника в наш час. Бажаючі придбали книги, отримали автографи.

А незабаром в гості до бережанців приїдуть Юрій Винничук, Роман Іваничук. Тож слідкуйте за оголошеннями і Читай-ТЕ!

 

Микола Проців

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #письменники, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: