Львів’яни вимагають вигнати куму Путіна з міста

Опубліковано:
22 Листопада, 2014

Активісти руху «Економічний бойкот» закликають міську владу та усіх небайдужих львів’ян не допустити проведення у Львові зйомок шоу за участю дружини Віктора Медведчука Оксани Марченко.


Про це повідомляє Galnet з посиланням на допис на сторінці Руху в мережі Facebook.

«У час, коли українці і зокрема львів’яни згадують початок нашої Революції, поминають загиблих за її ідеали і щодня хоронять своїх дітей, братів і коханих, культурні і економічні колаборанти вперто і нахабно роблять вигляд, що нічого не сталося.

 

Гідра контрреволюції піднімає голову з мовчазної згоди владної верхівки, з якою режим Януковича був пов’язаний бізнесом і родинними узами. У багатостраждальному Львові ситуація не краща аніж в решті України», – йдеться в заяві.

 

«Половина міста воює і допомагає фронту, інша – п’є російську псевдокаву «Жокей» на «Святі кави» і слухає російську попсу, ремигаючи «Снікерсом» made in russia.

 

Ощасливити останніх, вочевидь, збирається кума Путіна і дружина Медведчука – Оксана Марченко. Ведуча «Х-фактору» та «Україна має талант» збирається привезти свою дупу до нашого міста для пошуку цих самих «талантів». 29 -30 листопада родичка Х.йла символічно буде проводити кастинг на вулиці, що носить ім’я визначного культурного діяча Анатолія Вахнянина», – заявляють активісти.

 

Економічний бойкотний рух заявляє про недопустимість візиту нешановної подруги одного з вбивць Василя Стуса.

 

«Ми закликаємо місцеву владу, від гріха подалі, відмінити заходи за участю одіозної Марченко. Просимо всі небайдужі громадські організації підтримати наш протест і приєднатись до акцій прямої дії.

Колись «освободітєль» сержант Марченко на танку в’їхав до Львова. Танк довго стояв на Личаківській. Застерігаємо, організаторів марченко-шоу, ваші лендровери не стоятимуть у Львові, вони негайно відправляться на потреби української армії.

 

Окремо звертаємось до бійців добровольчих батальйонів, які перебувають по справах чи на лікуванні у Львові. Зупинимо блюзнірство разом», – закликає Бойкотний рух.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #марченко, #новини тернопільщини, #тернопільські новини, #україна має талант, #х фактор
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: