Ліля Мусіхіна подарувала Андрію Середі арафатку, а він їй підписав диск (ФОТО)

Опубліковано:
30 Листопада, 2014

29 листопада в Тернополі відбувся концерт “Сталевий промінь волі” на підтримку Добровольчого Українського корпус Правого сектору. Легендарні “Кому вниз”, драйвові “Широкий лан”, друг Бик (бард ДУК ПС) грали свою музику у “Хмільному щасті”. Також поетичний сектор “Голос Крові” – вірші з фронту і про війну.

 

Після виступу Андрія Середу оточили фанати: автографи, фото. Відома тернопільська письменниця, дослідниця і волонтерка Лілія Мусіхіна повязала на шию лідерові “Кому вниз” арафатку, а він їй підписав диск. На жаль, сфотографувати той момент не вдалося, але вже до кінця концерту Андрій середа не знімав її і фотографувався у ній зі своїми прихильниками.

 

Детальний фотозвіт з концерту і пресконференції очікуйте на нашому сайті у неділю (30 листпада), а відео з самого концерту у понеділок (1 грудня).

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #андрій середа, #кому вниз, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ПС, #сталевий промінь волі, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: