Леонід Тіт: "Спочатку було фото…"

04.04.2015 18:32   Джерело: TeNews
Опубліковано : Тарас Савчук

До 24 квітня триватиме другий етап тернопільського праймеріз - проекту «100 кращих тернополян-2015». Кожен мешканець Тернополя може проголосувати за будь-якого з поданих у списку земляків, але за одного і того самого — лише раз.


Аби знати, за кого голосувати, пропонуємо тернополянам ближче познайомитися з учасниками проекту, адже необхідно обрати найавторитетніших, найфаховіших, найпорядніших жителів міста.


Продовжуємо знайомити з претендентами на місце в списку кращих тернополян. Сьогодні - Леонід Тіт, скромний але надзвичайно талановитий фотомайстер, чуйна і добра людина.

 

Народився в 1983 р. у Рівному. У 1984 переїхав у Тернопіль. Закінчив школу №23. За освітою технолог харчової промисловості, іншими словами - кухар. Але готує лише у мандрівках. Ще з дитинства знав, чим хоче займатися в житті. Інстинкти підказували йому, що робити потрібно те, чого завжди буде хотітися, для шлунку - це їжа, для серця (душі) - фотографія. Тож з 2002 почав займатися фотографією. На даний момент повністю присвятив себе тільки їй. Зараз це його робота і віддушина. Основний вид діяльності фотомандри. Член Національної спілки фотохудожників України.  Життєвий досвід - пригоди. Як то кажуть, пригоди починаються там куди не треба йти))

 


 

Одразу на початку професійної фотокар’єри фото Леоніда Тіта отримало золоту відзнаку у темі «Панорама» на одному з найпрестижніших світових фотоконкурсів «Trierenberg Super Circuit. Це фото він зробив над Дністром, у селі Губин Бучацького району.

 

- Думаю, місту не допоможе визначення лише 100 кращих тернополян. Кожен сам вже нарешті має визначиться з тим, що він може зробити для міста. І це мають робити всі. А про достойних людей ми почуєм з їх дій і вчинків. Можливо, тоді ми побачим людей, про яких досі ніхто не знав. І саме за цим їх оцінить громада. І стимулом буде не лише публічне визнання, а реальна користь для покращення міста. Де кожен би зміг пишатись собою за те, що він зробив. Може, тема вже дуже бородата, що починати потрібно з себе, але ж потрібно якраз з себе. Даний проект - це лише один із засобів пошуку цінних людей. Він має дати стимул для лінивих, безтурботних, невпевненх в собі, для тих, хто надіється на інших, перекладаючи свої можливості на чиїсь обов’язки. Давайте не надіятись, а діяти і не лише в своїх інтересах, а й в інтересах міста.

 

 

Ось ще декілька фоторобіт майстра.

 

 

 

Нагадаємо, що другий етап, власне голосування за поданих кандидатів, триває з 24 березня по 24 квітня 2015 року. Проголосувати можна письмово (заповнивши відповідний бюлетень у вуличних волонтерів), телефоном (зателефонувавши або надіславши sms) та на Інтернет-сайті. Голос можна віддати кільком кандидатам одночасно, але за одного і того ж кандидата – лише один раз.


4 травня заплановано оприлюднення результатів праймеріз – рейтинг «ТОП100» жителів міста, котрі користуються найбільшою підтримкою громади.

 

Сайт проекту - top100.te.ua.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі