Куди «поїхав» депутат облради?

Опубліковано:
8 Грудня, 2015

Які асоціації виникають у вас, коли чуєте від когось закличне «Поїхали!»? Тут можливі три варіанти відповіді:

 

– «Поїхали!» – цю фразу сказав Гагарін на старті першого космічного польоту (Думав, ну злітаю, ну повернусь, але щоб ось так… – враження після урочистого прийому в Кремлі).

 

– «Поїхали!» – з таким закликом звертаються до людей, яким потрібно кудись їхати.

 

– «Поїхали!» – в народі так кажуть про деяких людей і при цьому крутять вказівним пальцем біля скроні.

 

Сьогодні депутат Тернопільської обласної ради від партії Ляшка і водночас знаний у Тернополі бізнесмен Сергій Тарашевський написав точно таке ж «Поїхали!» на своїй сторінці у «Фейбуку». Цей вислів він приурочив відкриттю першої сесії новообраної ради. Але у зв’язку з вищенаведеними асоціаціями, виникає цілком закономірне запитання: що саме мав на увазі тернопільський політик?

 

 

Він сприймає себе «тернопільським мачо-гагаріним», для якого головний орган самоврядування – як космічний корабель, в якому можна керувати за власним бажанням, не особливо зважаючи на позицію громади, яка тебе обирала?

 

Чи, може, він таки кудись зібрався виїжджати, зважаючи на своє непросте політичне минуле?

 

Або ж третій варіант: Сергій Тарашевський просто констатував факт – багаторічна присутність у владі – спершу в міській раді, потім в обласній – занадто закрутила йому мізки.

 

В принципі, якщо поглянути на минуле пана Тарашевського, то в якості відповіді на поставлене вище питання цілком можливі всі три варіанти. Бо як ще пояснити горезвісні спроби Тарашевського захопити центральну аптеку обласного центру? Так може чинити людина, яка вже відірвалася від землі, літає у «своєму космосі» і в її голові відбуваються настільки непередбачувані процеси, що їй «до лампочки» думка громади з цього чи іншого питання.

 

На старті роботи нової обласної ради варто нагадати про досягнення пана Тарашевського, депутата і заступника голови обласної ради, за минулу каденцію. При цьому навіть важко визначити, яке із двох досягнень вагоміше – спроба захопити одну з центральних, а заодно й найвідомішу аптеку в Тернополі чи викрадення документів про кредит у юриста банку?

 

А може все таки не їхати, а варто пригальмувати?..

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: