Крисак замість люстраційного баку відправляє чиновників Хоптяна у відпустку (ДОКУМЕНТ)

Опубліковано:
23 Грудня, 2014

Виконуючий обовязки голови Тернопільської обласної державної адміністрації Іван Крисак зупинив очищення стін виконавчої влади від служаків Януковича-Хоптяна. Як розповідають працівники   обладміністрації, ще досі працівники старого режиму з новими силами взялися за старе. На особливому рахунку начальник оргвідділу Світлана Безпоповцева та начальник управління туризму Леся Серетна.


Сподівання на те що всі регіонали покинуть стіни Тернопільської ОДА схоже залишаться сподіваннями. І хоча люстрація торкнулася Хоми, Запоражана, Мостового, Гумена, Лубковича, Майки, Кравця та ще кількох персонажів Хоптянівської команди та останні кадрові рішення в.о. Крисака говорять про те, що регіонали мають шанси обійняти хороші посади. Якщо раніше кандидати на люстрацію ховалися по лікарняних, то зараз повертаються в свої кабінети. Їхній досвід Крисак оцінює належне – в грудні місяці за його підписом Безпоповцева та Серетна встигли навіть піти у відпустку!


Сьогодні у стінах Тернопільської ОДА спостерігається реанімація колишніх регіоналів. Першими з них є Безпоповцева та Серетна. Цікаво кого ще з регіоналів Крисак реанімує в ОДА?

 


 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #іван крисак, #люстрація, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: