Кожен може стати Миколаєм для захисника

Опубліковано:
1 Грудня, 2014

У Логістичному центрі допомоги бійцям АТО закликають жителів Тернопільської області подбати про солдатів на Свято Миколая. Волонтери кажуть: “Відчуваючи наближення Дня Святого Миколая, кожен із нас чекає казки. Незалежно від віку, ми усі шукатимемо подарунок під подушкою. На жаль, дехто з наших синів, чоловіків, батьків, братів не зможе відчути уповні таїнство свята.

 

Логістичний центр допомоги бійцям АТО Об’єднання заради громади «Ядро» пропонує вам стати Миколаєм для солдата. Сформуйте подарункові набори для бійців. У них ви можете покласти листи, цигарки, чай, каву, теплі речі, засоби особистої гігієни, продукти, які не псуються (шоколад, горішки, сухофрукти тощо).

 

Пакуночки приймаємо щоденно з 10.00 до 18.00 години на Складі №1 за адресою м. Тернопіль, вул. Збаразька, 16 (гуртовня «Галант») та на Складі №2 – м. Тернопіль, вул. Дністрянського, 10 (напроти Етно-майстерні «Коза Дереза» на Східному масиві).

 

Зігріймо душу солдата у День Святого Миколая!”

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #коза, #миколай, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #солдат, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: