Ковалик для Заставного як “чемодан без ручки”?

Опубліковано:
21 Листопада, 2014

Роман Заставний, екс-міський голова Тернополя без проблем потрапив до Верховної ради України по списку “Народного Фронту” Яценюка.


Але його “протеже” Іван Ковалик так і не зумів попри потужну рекламну кампанію піти по стопам “шефа”. Очевидно, що такий “дорогий чемодан” хоч і без ручки, але так просто не викинуть.

 

Так, як ВО “Свобода” звільнила ряд посад у області, то не виключено, що Ковалик піде на одну із них. Але, погодьтесь, “простий вчитель” (на цьому робили акцент протягом усієї кампанії) Ковалик навряд “витягне” посаду голови ОДА чи будь-якої РДА. У “Народному фронті” це розуміють, і готують пана Івана не до посади чиновника, а на місцеві вибори.

 

Так, в партії не забарились з піаром і уже  під приводом річниці Майдану Ковалик, як “нібито” комендант Самооборони Майдану Тернопільщини, говоритиме про те, що змінилось після Революції Гідності.

 

Діалог відбуватиметься в ефірі одного з місцевих ЗМІ і в ньому візьмуть участь також і інші персонажі Майдану. Проте у списку немає тих людей, з кого починався Майдан, молодіжних лідерів. кому як не їм можна робити підсумок?

 

“Львів Тернопіль щоДенно” підозрює, що ця “балаканина” перетвориться  в політичний піар і не більше. В іншому випадку таки дали б слово тим, хто був на Майдані від початку та до його кінця…

 

Шкода, що “чемодан без ручки” реалізовує себе в політиці таким ганебним чином… Цікаво, які ще методи використають “люди Яценюка”, щоб хоч кудись притулити свій “дорогий чемодан”…

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ковалик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини? заставний
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: