Конфлікт через дорогу: 11 автівок патрульних, машина ДСНС та комісія міської ради (Фото)

Опубліковано:
8 Червня, 2016

У вівторок, 7 червня, зранку близько 60 дольовиків  кооперативу «Степана Бандери» прийшли під стіни міської ради, вимагаючи доїзду до незавершеного будівництва. У мерії пообіцяли прислати комісію і розібратись з проблемою на місці.

 

– Наша біда в тому, що проїзд до нашого об’єкту блокують сусіди новозбудованого будинку. Ми не можемо заїхати зі сторони «Зеленбуду», бо керівник проти і там стоять блоки. Наш офіційний доїзд  з вулиць Рєпіна-Вербицького, але він теж заблокований. Там вже майже тиждень стоять будівельні блоки та трактор, – розповідає член правління кооперативу «Степана Бандери» Людмила Серкіз. – Нині ми вимагаємо у влади забезпечити виконання  рішення міськвиконкому про те, що ми маємо право на безперешкодний проїзд  до нашого об’єкту.

 

 

 

Близько 11-тої години на місці довгобуду зібрались члени споживчого кооперативу СК «Степана Бандери».  Між ними та сусідами житлового будинку виник конфлікт. Жителі будинку Вербицького 22 заявили, що орендували земельну ділянку, разом з дорогою. Тому забороняють рух вантажного транспорту на будівництво.

 

 

 

Дольовики ж опирались на рішення міськвиконкому, у якому зазначено, що доїзд до їхнього об’єкту пролягає саме через вулиці Рєпіна та Вербицького.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без 58 мільйонів гривень, без житла і без доїзду

 

Дискусії тривали до вечора. Дольовики викликали евакуатор з ДСНС, аби забрати трактор. Проте цього зробити не змогли, бо не знайшли власника транспортного засобу. Встигли лиш розгорнути барикади та зрізати шлагбаум. Тож боротьбу за доїзд перенесли на середу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: