Концерт Зінкевича в Тернополі не скасували

Опубліковано:
27 Січня, 2016

Кон­церт ан­сам­блю на­род­но­го тан­цю «Надз­бру­чан­ка», ан­сам­блю піс­ні і тан­цю «Гу­цу­лія» та на­род­но­го ар­тис­та Ук­ра­ї­ни Ва­си­ля Зін­ке­ви­ча, який мав відбутися сьогодні, 27 січ­ня, в палаці культури «Березіль» у Тернополі, перенесли на квітень. Дату організатори заходу — а це Тернопільська обласна філармонія — наразі не уточнюють.

 

Як повідомили в концертному відділі філармонії, концерт перенесли через хворобу В. Зінкевича. Цю інформацію підтвердив і сам Василь Іванович.

 

Загалом, аби цей концерт не відбувся, могло бути ще принаймні дві причини. Перша: де-факто в області й Тернополі епідемія грипу й проведення масових заходів щонайменше недоречне. Проте офіційної інформації про оголошення епідемії наразі не оприлюднено, Держсанепідслужба області у зведеннях щодо захворюваності на грип і ГРВІ називає епідситуацію неблагополучною.

 

Окрім епідемії грипу, проведенню концерту могла завадити й цілком банальна причина: незначна кількість проданих квитків. Зважаючи на те, що в «Березолі» близько тисячі місць, а кількість концертів у Тернополі останнім часом б’є всі рекорди, то охочих долучитися до українського народного і традиційного, хоч і дуже професійного мистецтва, в обласному центрі виявилося вкрай мало.

 

Як би там не було, виступу Василя Зінкевича в Тернополі чекало чимало людей. Тим паче, що Василь Іванович нечасто тішить місцевих шанувальників своїми виступами. Тож зичимо народному артистові міцного здоров’я і сподіваємося на зустріч навесні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: