Комунальники знову збрехали: Тернопіль ніхто не прибирає від снігу

Опубліковано:
9 Січня, 2016

Вже декілька років підряд комунальники Тернополя переконують, що готові до зимових снігопадів, а при настанні зими, знову та знову не встигають дати собі раду – люди нарікають на поганий стан доріг та внутрішньоквартальних проїздів.

Цю інформацію наші журналісти зібрали від друзів, які користувалися послугами таксі в останні 2 святкові дні.

Як кажуть водії, жодного грейдера, який би очищав дорогу від снігу не бачили. Лише декілька спеціальних машин справно розсипали пісок, якого виявилося вдосталь – зекономили в грудні минулого року.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За задумом влади вшанування відомого українця мало проходити поміж біотуалетів?

Всю цю кашу зі снігу та піску ніхто навіть не збирається розчищати, внаслідок чого аварійність на дорогах не лише не зменшилася, а навіть зрозла. І знову найбільше від снігу потерпають внутрішньоквартальні проїзди, з якими ні двірники, ні розрекламована влітку китайська мала техніка також не справляється.

Нагадаємо, що дороги міста має прибирати фірма з луцьким корінням, яку повязують з заступником міського голови В.Стемковським, який до Тернополя також прибув з Луцька. Для того, щоб луцькі зайшли на ринок послуг з прибирання, міська влада навіть довела до банкрутства комунальне підприємство “МШЕД”.

Звісно, кромунальних знайдуть собі чергове оправдання – свята, новітня тільки їм зрозуміла технологія, надзвичайна ситуація, зрештою – сніг в січні також зійде за “відмазку”…

От тільки люди більше хочуть бачити чисті вулиці та тротуари, а не чергові запевнення чиновників, що в них все під контролем.

А це фото варте більше тисячі слів! (Фото із соціальної мережі)

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: