Кому Крисак віддав майже 200 гектарів під аеропортом

Опубліковано:
28 Березня, 2015

Ділянку площею 169,85 га на території Смиковецької сільради віддають КП «Тернопільавіаавтотранс». Відповідне розпорядження підписав 23 березня в. о. голови Тернопільської обладміністрації Іван Крисак.

 

Землю обласному комунальному підприємству нададуть у постійне користування «для розміщення та експлуатації будівель і споруд авіаційного транспорту», йдеться у розпорядженні. Наразі йдеться про дозвіл на розроблення проекту землеустрою.

 

– Це землі транспорту й про інакше їх використання у жодному випадку не йдеться, – прокоментував для 20minut.ua Іван Крисак. – Земля була і залишиться у комунальній власності. Дозвіл на розроблення проекту землеустрою пов’язаний у першу чергу із пошуками інвестора. Адже інвестори запитують передусім про статус землі і далі – про майно.

 

Пошуки інвестора для відродження аеропорту тривають, каже пан Крисак.

 

– «Ходаків» багато, але готових вкласти в аеропорт, скажімо, мільйон, поки немає, – продовжує він. – Втративши аеропорт, ми втратимо можливості стати центром інвестицій.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аеропорт, #земля, #крисак, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: