Команда КВН «V.I.P. Тернопіль» провела реформи в Україні прямо на сцені "Ліги сміху"(Відео)

Опубліковано:
8 Квітня, 2015

Унікальний та наскрізь патріотичний виступ команди КВН «V.I.P. Тернопіль» зірвав аплодисменти цілого залу. Такого ажіотажу на сцені телевізійного гумористичного шоу «Ліга смігу» не мала жодна із шести виступаючих команд.

 

Своїм виступом тернополяни вразили усіх суддів проекту і з максимальною кількістю балів (5) вони таки потрапили до ¼ фіналу шоу.

 

Зіркові тренери не стримались, аби не прокоментувати зустріч наставника «віпів» у Файному місті Тернопіль. Учасники команди добре підготувались до приїзду тренера, оголосили про його приїзд через систему оповіщення з/д вокзалу і прокатали Юрія Горбунова на рамі велосипеда «Україна» та продемонстрували справжньою галицьку гостинність, накривши гостю святковий стіл.

 

Втім, найбільший фурор викликав таки сам виступ команди КВН з Тернополя. Гумористи показали сцени проведення реформ в Україні, зробили пародію на бестселер «50 відтінків сірого», показали Катю Осадчу в новому амплуа в програмі «Сільське життя», а також підготували до сліз зворушливий патріотичний номер про Україну майбутнього.

 

Відео ТУТ

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #VIP, #гевко, #КВН, #ліга сміху, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: