«Кіборги» провели «зачитку», у моргах міста «аншлаг» (ВІДЕО)

Опубліковано:
18 Січня, 2015

Операція ВСУ  в Донецьку  пройшла успішно, але зі сторони  бойовиків  продовжуються провокації.

 

Обстановка  в  регіоні напружена. Українські підрозділи узгодженими діями розширили і зачистили від терористів територію навколо аеропорту Донецька. Про це інформує прес-служба Міноборони з посиланням на Генштаб ЗСУ, передають Патріоти України. Ситуація навколо аеропорту перебуває  під контролем військових Україні, наголошується в повідомленні.

 

“Українські кіборги забезпечені зброєю, боєприпасами та продуктами харчування. В їхніх інтересах діють певні сили і засоби, завданням яких є всебічна підтримка наших воїнів”, – йдеться в повідомленні. Зранку була проведена евакуація поранених “кіборгів” під прикриттям артилерійського вогню.

 

“Всі поранені евакуйовані в медичні заклади, де їм надається необхідна допомога. За даними з офіційних джерел за минулу добу в районі Донецького аеропорту під час ведення бойових дій загинуло 3 військовослужбовців і 31 отримали поранення”, – додали в Генштабі.

 

“Инсайд из одной из больниц г. Донецка. Человек говорит у них аншлаг шо**здец. Хуже, чем в октябре. Если к монобровым “шахтерам” с Кавказа уже давно привыкли, так теперь еще и всякие чукчи узкоглазые пошли. В морге – конвейер. Раньше велись какие-то записи. Бывали гробы-похороны. Теперь просто. Из одного грузовика выковыряли. Шмотки срезали. Отогрели. Распрямили. В полиэтилен замотали. Скотчем заклеили. В другой грузовик положили. Следующий. И да, теперь возят только более-менее целых. Всякие злое….чие паззлы руки-ноги-голова теперь не везут. Человек сильно интересуется: “Когда же опять приедет Грем Филипс снимать репортаж, как злая хунта геноцидит монобровых и узкоглазых “шахтеров”. Особенно за вчерашний бой в ДонАП пострадала псковская дивизия десантуры и часть из Улан-Уде. Буряты”. 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #гради, #Донецьк, #жертви, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: